Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Ferhat KARAKAYA ile toplantı yapıldı.

Engelsiz Üniversite ödülleri kapsamında Yüksekokulumuz Kalite Komisyonu tarafından belirlenen hedef kapsamında Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Ferhat KARAKAYA'nın katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiş, yüksekokulumuz tarafından yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alıverişinde bulunulmuştur. Yüksekokulumuz Kalite Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Onur BATMAZ'a, kalite komisyonu üyeleri Öğr. Gör. Dilek YILDIRIM GÜRKAN, Öğr. Gör. Gülşah KAYA, Öğr. Gör. Rukiye DİKMEN, Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ ve Yüksekokul Sekreteri Hasret AKBULUT'a, Yüksekokulumuz Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Öznur PURTAŞ'a ve Öğr. Gör. Dr. Ferhat KARAKAYA'ya teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

9.06.2021 13:00