Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğretim elemanlarıı Öğr. Gör. Emre AYKAÇ, Öğr. Gör. Sevinç MEŞE ve Öğr. Gör. Derya ESENKAYA danışmanlığındaki öğrencilerimize COVID-19 pandemi sürecinde dönem içi uygulama derslerinde göstermiş oldukları gayret ve başarılardan dolayı Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Emre AYKAÇ, program hocalarımız Öğr. Gör. Sevinç MEŞE ve Öğr. Gör. Derya ESENKAYA tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Teşekkür Belgesi" verildi.

Ayrıca müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ bu zorlu süreçte göstermiş olduğu özveri ve gayretlerden dolayı Üniversitemiz Sürekli Uygulama ve Araştırma Hastenemiz Görüntüleme Birimi Personellerine, Öğr. Gör. Emre AYKAÇ, Öğr. Gör. Sevinç MEŞE ve Öğr. Gör. Derya ESENKAYA'ya teşekkür ederek, belgelerini takdim etti.

3.06.2021 15:00