Temel İngilizce Dersi Muafiyet Duyurusu

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilerimizden Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz için 12.10.2020 tarihinde saat 15:00 'da yapılacak olan Temel İngilizce dersi muafiyet sınavına başvurmak isteyen öğrencilerimiz başvuru formuna aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirler.

Link:muafiyet.bozok.edu.tr

Notlar:

1- Temel İngilizce Dersi muafiyet Sınavına İngilizce Öğretmenliği ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerimiz girmeyeceklerdir. Bu öğrencilerimiz, duyurusu daha önceden yapılmış olan Zorunlu Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavına herhangi bir kayıt yaptırmalarına gerek olmadan gireceklerdir.

2- Temel İngilizce Dersi Muafiyet sınavından yalnızca bu yıl ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilerimiz yararlanabilmektedirler.

3- Temel İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı BOYSİS üzerinden online olarak yapılacaktır. Sınav Başlama Saati: 15:00'dır.

07.10.2020 13:18