İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı öğretim elemanlarıı Öğr. Gör. Nida KIYICI, Öğr. Gör. Gülşah KAYA ve Öğr. Gör. Rukiye DİKMEN danışmanlığındaki öğrencilerimize COVID-19 pandemi sürecinde dönem içi uygulama derslerinde göstermiş oldukları gayret ve başarılardan dolayı Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Onur BATMAZ ve Öğr. Gör. Emre AYKAÇ, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alperen Timuçin SÖNMEZ ve program hocalarımız Öğr. Gör. Nida KIYICI, Öğr. Gör. Gülşah KAYA ve Öğr. Gör. Rukiye DİKMEN tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Teşekkür Belgesi" verildi.

Ayrıca müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ bu zorlu süreçte göstermiş olduğu özveri ve gayretlerden dolayı Üniversitemiz Sürekli Uygulama ve Araştırma Hastenemiz Acil Servis Personellerine, Öğr. Gör. Nida KIYICI, Öğr. Gör. Gülşah KAYA ve Öğr. Gör. Rukiye DİKMEN'e teşekkür ederek, belgelerini takdim etti.

1.06.2021 16:31