DUYURULAR

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi " Staj SeferBirliği " Kapsamında Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerimiz Hakkında (Duyuru Güncellendi)

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda "Senin için SeferBiriz" temasıyla üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan "Staj Seferbirliği" programına başvuru yapmış, başvurusu kabul edilerek yaz stajı teklifinde bulunulmuş öğrencilerimiz;

Teklifi Kabul Edecek öğrencilerimiz aşağıda belirtilen açıklamalara dikkat etmesi gerekmektedir.

1. Staj Seferbirliği programı hakkında gelen teklif öncelikle staj tarih aralıkları, kurumun bulunduğu yer göz önünde bulundurarak değerlendirilmelidir. (Bu süreçte yaz stajı danışmanlarıyla iletişim kurulabilir.)

2. Gelen teklifi kabul eden öğrencilerimiz Yüksekokulumuz web sitesinden 29 Mart tarihinde yapılan duyurudaki evraklarların  tamamlanması gerekmektedir. Bu süreçte yaz stajı danışmanlarınızla iletişime geçiniz. (Yaz stajı danışmanınızın mail adresi web sitemizde iletişim başlığı altında yer almaktadır.)

3. Öğrencilerimiz teklifi kabul ettikten sonra staja başlayacağı tarihten en az 15 gün önce 2. maddede belirtilen evrakları yaz stajı danışmanına ulaştırması gerekmektedir.

4. Öğrenciler tarafından doldurulan formun yaz stajı danışmanına ulaştırılması öğrenci sorumluluğundadır.

5. Öğrencilerimiz yaz stajını yapacakları tarih aralıklarında iş kazası yaşamaları halinde, yaz stajı danışmanlarını bilgilendirmeleri gerekmektedir.

Teklifi Kabul Etmeyecek öğrencilerimiz ise; Yüksekokulumuz web sitesinde 29 Mart 2021 tarihinde yapılan duyuruya göre belirtilen tarihlerde işlemlerini yapıp tamamlamalıdır.

27.05.2021 08:54