Anestezi Programı II. Grup Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Betül BAŞAR KARA'nın danışmanlığındaki öğrencilerimize COVID-19 pandemi sürecinde dönem içi uygulama derslerinde göstermiş oldukları gayret ve başarılardan dolayı Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Onur BATMAZ, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alperen Timuçin SÖNMEZ, program hocamız Öğr. Gör. Betül BAŞAR KARA ve İlk ve Acil Yardım program hocalarımız Öğr. Gör. Nida KIYICI, Öğr. Gör. Gülşah KAYA, Öğr. Gör. Rukiye DİKMEN tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Teşekkür Belgesi" verildi.

Ayrıca müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ bu zorlu süreçte göstermiş olduğu özveri ve gayretlerden dolayı Öğr. Gör. Betül BAŞAR KARA'ya teşekkür ederek, belgelerini takdim etti.

9.06.2021 13:00