Anestezi Programı I. Grup Öğrencilerimize Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Azize AYDEMİR'in danışmanlığındaki öğrencilerimize COVID-19 pandemi sürecinde dönem içi uygulama derslerinde göstermiş oldukları gayret ve başarılardan dolayı Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Onur BATMAZ, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alperen Timuçin SÖNMEZ, Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Ahmet KILIÇ ve program hocamız Öğr. Gör. Azize AYDEMİR tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Teşekkür Belgesi" verildi.

Ayrıca müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Behiye DAĞDEVİREN ERTAŞ bu zorlu süreçte göstermiş olduğu özveri ve gayretlerden dolayı Öğr. Gör. Azize AYDEMİR'e teşekkür ederek, belgelerini takdim etti.

31.05.2021 21:05