YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

Tıbbi Sekreterler Topluluğu 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Yüksekokulumuz bünyesinde kurulan Tıbbi Sekreterler Topluluğu 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Tıbbi Sekreterler Topluluğu 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Yüksekokulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri tarafından kurulan Tıbbi Sekreterler Topluluğu 29 Kasım 2019 Tarihinde yüksekokulumuz konferans salonunda 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Dünya Tıbbi Sekreterler gününde 1. genel kurulunu gerçekleştirerek faaliyetlerine başlayan topluluk, danışman öğretim elemanı Öğr. Gör. Alperen Timuçin SÖNMEZ'in açılış konuşmasını yapmasının ardından divan kurulunu oluşturarak yönetim ve denetleme kurulları seçimini gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra genel kurul toplantısında yıl içerisinde gerçekleştirilmesi düşünülen etkinliklerin görüş alışverişi ve planlamasını da yaptı.

02.12.2019 16:32