YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü Etkinliği

Sağlık Hizmetleri MYO öğretim elemanları ve öğrencileri üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan tıbbi sekreterlerin 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Gününü Kutladı.

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü Etkinliği

29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü etkinlikleri kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri, üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesinde görev yapan tıbbi sekreterleri ziyaret ederek tıbbi sekreterler gününü kutladı ve bu günün bir anısı olarak hediye takdiminde bulundu.

Hastane ziyareti esnasında tıbbi sekreterleri çalışma ofislerinde ziyaret eden heyet, program ve meslek elemanları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve tıbbi sekreterlik mesleğinin bugünü ve geleceği hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

02.12.2019 16:12